Alkoi tehdä mieli raparperipiirakka. Koska oman raparperin kasvuvaihe on tuo mikä näkyy ylemmässä kuvassa, oli mentävä ruokakauppaan. Ei ollut Hollantilainen tuontitavara verrannollinen oman puutarhan tuotoksiin, mutta ihan kelvollista piirakkaa tuli. Pohjataikinaan laitetaan runsaasti kardemummaa ja mantelirouhetta, siinä tämän reseptin salaisuus.
4 kommenttia:
Nam..toinen ihana herkku on raparperi-mansikkakiisseli
Oi joi, hyvältä näyttää! Vaan mistäs saan raparperia täältä suuntaa maapalloa. Voih...
Minunkin tekee aina keväällä mieli raparperiä. Pakastimessa olikin vähän, keitin siitä vadelmien kanssa mehua. Se on suurta herkkua ja ihanan väristäkin.
Huomasin että meillä myös pihassa orastavia punaisia tulossa=) Mikään ei voita kevään ensimmäistä raparperipiirakkaa...
Lähetä kommentti