maanantai 11. elokuuta 2008

Hieno kori

Hieno vanha AIV-pullon suojakori, joka valitettavasti ei ole minun... Sisareni osti tämän huuto.netistä ja se on nyt vain välisijoitettuna meille.

Kelpaisi tämä minunkin tyynyjen ja peittojen säilytyspaikaksi.10 kommenttia:

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Ihana kori- minulla on myös mutta se ei ole noin siro, kun se on kokonaan lattarautaa... Blogissani on sinulle huomionosoitus:)

Merja K kirjoitti...

Ihana tuo tanskalainen kirja, ehdottomasti lisättävä hankintalistalle. Ja kori on myös kiva, harmi, että on vain lainassa :)

Heli kirjoitti...

Mitähän kaikkea on päässyt menemään ohi, kun vasta nyt tänne huikeaan blogiisi eksyin? Palaan myöhemmin lukemaan ihan kaiken ja huokailemaan ihan kaikki kuvat.

Hieno kori, jossa voisi säilyttää vaikka mitä. Jos mulla tuommoinen ihanuus olisi, niin se pursuaisi lankakeriä tai polttopuita.

Elsa kirjoitti...

Voi ei! Kyllä on viehättävä kori, tuollaista olen minäkin metsästellyt... Ja vielä huutonetistä, jossa oleilen päivittäin... Pitääpi olla tarkkaavaisempi. Ja tuo kirja näyttää upealta.
t. Elsa

Sarppa kirjoitti...

Kelpais tuo kori minullekkin, aivan ihana.. nyt tutkailemaan lisää juttujasi

kati kirjoitti...

Voi apua, vai aiv-pullon kori! Siis sitten jostain peräliiveristä täytyy minunkin tuollaisen vielä löytää. On nimittäin etsimisen arvoinen. Ihana!

Anne kirjoitti...

Heipsan, tulin vastavierailulle hurmaavaan blogiisi ja ihastuin täysin! Todella kaunis tuo kori, ja vaaka, ja kukat..... saanhan lisätä sinut suosikeihin?

terveisin
Anne Iltatähdestä

Leena kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Leena kirjoitti...

Hei!
Palasin vielä sinun pihakiveyksiin, kun ne jäivät mieleen pyörimään-meillä olisi muutama paikka, johon haluaisin laittaa kiviä...
Teitkö kovin työläitä pohjustuksia, vai onko alla vain hiekkaa?
Tanskalainen kirja näyttää houkuttelevalta!

White Linen kirjoitti...

Kiiton kommenteista kaikille.
Inkivääri: Mikä on blogisi osoite?
kati: onnea etsintöihin
Anne: voit laittaa, ilomielin
Leena:Kaivoin vain nurmikon pois ja laitoin noin 5 cm hiekkaa pohjalle. Meillä on vanha ja jo valmiiksi painunut nurmikko, joten en tehnyt mitään tiivistyksiä tms