Marengit ovat hyviä ja kauniin näköisiä. Itse tehdyissä vaaleanruskeissa maku on ihan eri kuin niissä kaupan valkoisissa.
Vatkaa kananmunan valkuaisia kovaksi vaahdoksi. Lisää kaksi tasaruokalusikallista sokeria/muna. Vatkaa vielä hetken.
Nostele leivinparerille ja laita 75 asteiseen uuniin moneksi, ainakin neljäksi, tunniksi.
3 kommenttia:
Nam, tulee aivan mieleen kesäherkku: mansikoita ja kermavaahtoa marengilla.
Herkullisen näköisiä! Pitää tehdä noita joku päivä. Vielä epäterveellisemmän version saa ruotsiksi "marängsviss"-nimisestä jälkiruoasta, jossa marengit, jättelö ja suklaakastike sekoitetaan keskenään.. :)
Voih, en koskaan ole tehnyt marenkeja. Pitääkin joskus tehdä, näyttää niin herkullisilta.
Lähetä kommentti